Post by sinconorisu on Feb 23, 2022 3:12:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina izturību ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Es to ienīstu, jo, pabeidzot glābt vienu lāci, otrs ir ļoti grūts un nomākts, lūdzu, atvieglojiet to
Spēlējot šo spēli, man radās īpaša noskaņa, es domāju varoņus un mūziku
😃😘🤩😍🤯😊😉
Es vēlos, lai mums patiktu redzēt cilvēkus, jo es vienmēr gribēju spēlēt ar citiem cilvēkiem, ne tikai ar sevi, bet es arī vēlos, lai mēs varētu tirgoties
Mēģiniet to padarīt daudz vienkāršāku, un vai tas ir paredzēts PS4 un PS5, tāpēc pogām "A" un "B"
lejupielādēt Breaworlds apk jaunāko versiju 3.88.46 no Bitdawn Studios Android ierīcēm. ... [3D Platformer] Super Bear Adventure APK
Šī spēle ir neveiksmīga. Es mēģināju to lejupielādēt vairākas reizes, bet tas nedarbosies 😢👎🏼
90. gadu grafika, bet pārējā spēle ir diezgan laba
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avontuur mur
Spēle patiesībā ir ļoti laba. Nemaz nevarēja sūdzēties. Ļoti jautri. Līmeņi visādā ziņā ir unikāli viens otram. Daudz šķēršļu tuvošanās, dažādi ienaidnieki un ekstras katram līmenim un režīmiem. Vienīgais, ko es varētu uzskatīt, būtu lielisks papildinājums spēlei, ir zināt, kuru lāci jūs jau esat izglābis no katra līmeņa. Kad jūs sasniedzat līmeni, jūs redzat lāčus iesprostotus (pat tos, kurus esat jau saglabājis), bet nevarat atšķirt to, kas jums ir un kas joprojām ir nepieciešams.
Tiešām lieliska spēle, taču ir kļūda, kad esat pabeidzis visu savu progresu, nākamreiz, kad sākat spēli, tā tiek restartēta un viss jūsu paveiktais darbs pazūd, lūdzu, izlabojiet šo kļūdu! Ja tā ir novērsta, es piešķiršu piecas zvaigznes!
Parkours ir grūti! Un ikreiz, kad pametam spēli, viss tiek darīts atkārtoti! Turklāt mans mazais brālis saka, ka tas ir pārāk biedējoši (jo viņam bija sirdslēkme)
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avontuur zew
[3D Platformer] Super Bear Adventure Kalandjátékok tnim
Dabiskās alternatīvas Ibuprofen sērgai - BRĪVĪBAS PLATFORMA
[3D Platformer] Super Bear Adventure Sarguzasht opz
super dino go pasaule - bezmaksas jauna piedzīvojumu spēle 2021. gads dod ... victo's world - jungle adventure is a classic platform game.
Super Bear Adventure is a 3D platformer game inspired by late 90s games. Explore 6 open world levels, discover their secrets, talk to the kingdom's
Brīnišķīga spēle!!!!!!!! Es ieteiktu to visiem saviem draugiem! lūdzu, izveidojiet turpinājumu vai pievienojiet jaunus līmeņus!!! Es to spēlētu!
Scary Teacher 3D Mô phỏng ltgn
Šai spēlei ir līdzīga mehānika kā spēlei Super Mario 64, turklāt varoņa dizains ir līdzīgs bandžo un kazzoie, tas ir jautri! Bet es patiešām vēlētos tiešsaistes režīmu līmeņiem un arkādes režīmu, kas lieliski darbojas arī ar Speedrun režīmu! Es ļoti vēlētos iegūt labāku kameru, kā arī man ļoti patīk Speedrun, uz kuru pāriet! To ir vienkārši tik daudz! Kopumā spēles joprojām ir jautras! Es arī gribētu būt par lāčiem būros! Šīs spēles patiešām ir jautras! tev iet lieliski! Tā turpināt!
Viena no vienkāršākajām, taču jautrākajām mobilajām spēlēm, ko kādu laiku esmu spēlējis, un man ir labs ieteikums — pievienojiet vairāku spēlētāju režīmu. Ja tas tiks ieviests, tas būtu forši, turpiniet labo darbu -Bagel Demon
... HD ... 2, 3) The
Šī spēle ir jautra, bet es vēlos, lai tā būtu tiešsaistē un jūs varētu iegūt vairāk drēbju un cita iemiesojuma aprīkojuma, kā arī vairāk cīņas animāciju un vairāk ienaidnieku, tā būtu daudz jautrāka un foršāka man un, iespējams, arī citiem cilvēkiem, bet es ļoti ceru, ka apsveriet, bet paldies jums par savu laiku
Lūdzu, pievienojiet kādu glābjošu pandu līmeni un tuksnesī pievienojiet kaktusu, ja jūs to darāt. Es piešķiršu jums piecu zvaigžņu atzīmi, lūdzu, tas ir jūsu atjauninājums, un paldies, manam draugam patīk šī spēle, viņš vēlas instalēt super lāča piedzīvojumu, kas ir garlaicīgā šajā spēlē. Bosa cīņas gaidīšanas kļūdu 4. līmenī, lūdzu, izlabojiet to
otrs līmenis ir tik 3 grūti
Atvainojiet, tik daudz reklāmu, tik daudzas reklāmas, piemēram, wow, daudzas reklāmas to neatskaņo
Nav labi, nekas nav labs, jūs varat tikai uzbrukt tam, ka tas ir ļoti garlaicīgi, es nekad nevēlos redzēt šo ļoti garlaicīgo spēli uz visiem laikiem vīrietis, nespēlējiet to, esmu pārliecināts, lūdzu, uzlabojiet šo spēli, lūdzu, vīrieti
Lūdzu, noņemiet funkciju žurkām, ka tās var lēkt. Es mēģinu pieskriet pie zelta lāčiem, bet viņi turpina lēkt uz mani.
Es vienmēr novērtētu šo spēli ar pieci, un man ir nepieciešams vēl viens līmenis, lai to paveiktu. Esmu spēlējis stundu, tas ir tik jautri, bet jums vajadzētu pievienot tiešsaistē, lai jūs varētu spēlēt ar brāļiem vai māsām vai ar nejauši izvēlētu spēli un pievienot cilvēkus draugu saraksts un jums ir jāizveido savs vestibils saviem draugiem vai, ja vēlaties pievienoties izlases veidam, varat vienkārši noklikšķināt uz pievienoties nejaušam vestibilam, ja šis ir pievienots, es vēlētos spēlēt ar draugiem un savu brāli vai māsu, maksimālais vestibila turējums ir 5 cilvēki var cerēt, ka pievienosit
Ļoti laba spēle. Ja jums patīk bandžo kazooie, jums patiks šis. Nav reklāmu, nav kļūdu, nav slikta viedokļa. Šī spēle ir pelnījusi 5 zvaigznes.
Labākā spēle jebkad, un vadīklas ir tik labas, bet transportlīdzeklim nav tik lieliska, lūdzu, atjauniniet to, tāpēc, ja transportlīdzeklim ir atšķirīgas vadības ierīces, lūdzu, pievienojiet vairāk transportlīdzekļu un atjauninātu, lai, ietriecoties pūlī, jūs tos nogalinātu.
Spēle ir pārsteidzoša, un tai ir zināmas prasmes nogalināt, taču tā nav bezgalīga, un ir jāveic tās pašas misijas, lūdzu, vai varat pievienot izdzīvošanas režīmu citai vietai un savākt dažus priekšmetus un, lūdzu, pievienojiet vēl dažas vietas, un beigu stāsts ir slikts, bet spēle ļoti laba
Spēlēt ir jautri, bet es atklāju dažas nepilnības
NEKĀDĀ VARĒTU SPĒLĒT NĀKAMOS LĪMEŅUS
Tie zaķu radījumi ir īsti murgi, lūdzu, mainiet tos vai noņemiet tos.
Omg šī spēle ir absolūti APbrīnojama, manuprāt, šī spēle ir platformas/piedzīvojumu spēle Nr.1. Tas ir ĻOTI jautri, ticiet man. Bet katrai spēlei ir savi plusi un mīnusi. Jums jāpievieno izdzīvošanas režīms. Tas padarīs spēli daudz labāku un jautrāku. Un pievienojiet opciju (rediģēt vadīklas), lai es varētu pielāgot spēles pogas, kur vien vēlos. Šīs spēles ir ļoti jautras. Un es ceru, ka izstrādātājs to redzēs👍. ieteiktu to. Ā un vēl viena lieta. 2 dolāru pandas tērps, lūdzu, izgatavojiet to par monētām, lūdzu, man tas ļoti patīk😫.
Pēc atjaunināšanas es neredzu blokus, kas jums ir jāieslēdz, lai bloki būtu redzami atsaukiet to TAGAD!!!!
Man patīk spēle, jo tai ir kvalitatīvi cilvēki pasaulē, kurš tai kādreiz ir piešķīris 1 zvaigzni, ir slikts spēlē, iespējams, ka jūsu jaunais un jūsu inernets ir slikts, tas nenozīmē, ka to darīt. Tātad, ja vēlaties piedalīties 3D platformas lāču piedzīvojumos, tas ir lieliski! Man patīk spēle, tā ir tik laba, lūdzu, novērtējiet to labākajā gadījumā ar 5 vai 4 zvaigznēm, tas ļoti palīdzētu
Lūdzu, portējiet to uz Nintendo slēdzi. Katra pasaules detaļa ir pilna ar detaļām. Piemēram, spēlējot zem ūdens, mūzika tiek izkropļota un izklausās, ka patiesībā atrodaties zem ūdens. Jā, jūs mani dzirdējāt, šai bezmaksas mobilajai spēlei ir ADAPTĪVA SKAŅA. Nopietnas bandžo-kazooie noskaņas. Vadības ierīces ir labi pārdomātas, un es esmu pārsteigts, ka varējāt veikt tik daudzas kustības, izmantojot tikai divas pogas. Tomēr es uzskatu, ka skārienekrāna lietošana ir nedaudz neērta. Ports, lai pārslēgtos, kad tas ir pabeigts
SLIKTA SPĒLE KATRU REIZI, KAD ES ATKĀRTOJU SPĒLE, LAI TO SPĒLĒTU ATKAL, TĀ VIENMĒR SĀK NO SĀKUMA
Tiesību subjekti