Post by sinconorisu on Feb 23, 2022 3:00:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече токени ▞▞▞
▞▞▞ My Bakery Empire: Cake \u0026 Bake 2022 version ▞▞▞
Ужасните неща са, че тази игра никога не се зарежда и наистина пропиля целия ми интернет за ТОВА 😲😲!!! Ще ви дам предложения, че е по-добре да не изтегляте тази игра, тя наистина е наистина ужасна, дори не стартирах играта, просто се върна на началния екран. Моля, проверете този проблем 😡😡. Изглежда, че трябва да деинсталирате тази игра.😧😧.
Забавно, пристрастяващо и приятно, но ако нямате пълна версия, това изживяване няма да ви хареса, защото няма да можете да отваряте други неща и трябва да гледате реклами, за да отворите нещата за кратко време. Рекламите се появяват след всеки завой .МОЛЯ МОЛЯ, ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ, АКО Е ВЪЗМОЖНО!!🙏🙏
Инсталирах това приложение за дъщеря ми. Сега и аз съм пристрастен. Обичаме да се редуваме да готвим и украсяваме. Единственото лошо нещо на тази игра е фактът, че ме кара да жадувам сладко. Обичай любов обичай го!
Почти всичко е заключено, така че е безсмислено изтегляне на игра, за която все още трябва да платите, за да можете да играете
Тази игра беше страхотна в началото, но след това хората, които се обаждаха за поръчки, имаха поръчки, които трябваше да купя, за да направя и рекламите се появяват при всеки преход обратно или на друго място
Чудесно е! Добра графика и забавление! НО, ПРОТИВ: ТВЪРДЕ МНОГО РЕКЛАМИ!! О, БОЖЕ МОЙ! ДОРИ НЕ МОГА ДА ДОПУСКАМ НЕЩО ЗА ДА СЕ ВЪРНЕМ В МЕНЮТО ЗАРАДИ РЕКЛАМИ!! О, БОЖЕ МОЙ! ГАЛНО Е, ЧЕ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ ТОЛКОВА РЕКЛАМИ! НО ТОГАВА ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТЕ ПОВЕЧЕ?! УФУ!! ДРАЗНО Е!!
Обичам играта, защото ме учи да знам повече за печенето, но има едно нещо, което не харесвам в нея, е заради рекламите, моля, променете го
My Bakery Empire: Cake & Bake Rollimängud qyuf
Като цяло играта е страхотна, сякаш наистина правя храна, но някои елементи можем да отключим с истински пари и това не ми харесва. Надяваме се, че сте поправили това добре и скоро ще видим по-добра актуализация
Харесвам тази игра, но има въпрос за играта защо повечето неща са заключени и клиентите винаги питат за нещата, които не са отворени. И дори след гледане на рекламите артикулите няма да се отварят. Ще ни помогнете ли с това, който има този проблем. Между другото играта е хубава. Надявам се да разберете и да го поправите.pleeeeaaaaassssssseeeee 🙏🙏🙏.
Много ми харесва
Много разочарована реклама идва между задачата и невъзможността да затворим или да върнем рекламата.трябва да стартираме отново играта, за да играем отново същата задача. Не мога да споделя екранна снимка, моля, споделете някакъв emai идентификатор там. Мога да ви споделя екранна снимка на тази реклама.
My network adapter stopped working, Fencing sword blade parts, Hd pvr decoder cable connections. ... Ninja village apk paid, Built in test false alarm rate,
Много готина игра☺
Той ви дава книга като дневник за готвене и шоколади, които можете да ядете и
Impero di pasticcerie Giochi di ruolo snb
забавно е, но рекламите са твърде много.. продължава да ме прекъсва, така че не мога да вляза в това.
Обичам тази игра, но имам няколко оплаквания от нея. ...... 1) защо не дадете пълната версия 2) Иска ми се да има повече възможности за печене 3) спрете да бъдете толкова алчни: защо трябва да плащаме пари, за да отключим цялата версия, защо може ние не плащаме монетите в играта, за да отключим цялата версия. Искам актуализация, в противен случай бих я оценил ★★★★★ звезди, но все пак е страхотна игра Препоръчвам тази игра на всички♥
Обичам тази игра! Харесва ми как можете да имате повече от пекарна с различни неща за приготвяне във всяко от тях! Харесва ми също да участвам в различните състезания по печене! Това е най-любимата ми игра, която Coco Play направи! Между другото единственото нещо е, че, например, ако направя бисквитка във формата на цвете и сложа глазура върху нея, глазурата е във формата на кръг и се отделя от бисквитката. Освен този бъг, аз абсолютно ОБИЧАМ тази игра! 😁🍰🍪
Разбрах тази игра, учи ме на много и обичам да печем, но имам проблем с отключването на някои от необходимите елементи
Обичам тази игра толкова много, с изключение на това, че когато искам да направя някои поръчки, ми пише, че трябва да платя. Това е единственият проблем, който имам с играта. Освен това е страхотно.
Добра игра, страхотни инструменти, много реалистична, логическа игра, много пристрастяваща
Най добрата
супер е
Това е добра игра, обичам я, но когато поръчката ми е завършена, тя показва реклама, но няма признаци на рязане, когато напусна играта, пише да започне отново. Това е много дразнещо, затова го изтривам от телефона си.
толкова е забавно да намаляваш и да, но има едно нещо, което липсва, че трябва да си купиш нещата защо не може да има безплатно добавяне, щракнеш върху нещо, което искаш, гледай видео и го вземи🤕 уф, това не заслужава повече от 5 звезди 3 Ps: направете това да се случи или ще му дам 1 😬
“Food may be you medicine, but it can also be your poison. ... dairy products, bakery products, cakes, biscuits, wafers,.
Това приложение е толкова добро, но не можете ли да предоставите всички материали за печене, пържене и приготвяне на напитки и бисквитки и не мога ли да направя печенето сам без преподавателя
Толкова е яко! Много го обичам ❤️ Мога да правя торта, сок, бисквитки и други! Всъщност не се нуждае от интернет или wifi 😸, за да мога да го играя, когато си поискам 😜....
More than 50.000 books to download in your kindle, tablet, IPAD, PC or mobile. ... epub 1912155737 The Prosecco Cookbook Prosecco thingytails Cakes Dinners
My Bakery Empire: Cake & Bake Lakon Peranan wgvi
Много хубаво, научих как да правя торта в тази игра малко повече от мен. Съгласен съм, че играта е много хубава👍👏😊
Спомням си тази игра, когато бях на 3 или 4 години, обичам да играя тази игра, така че ще я играя отново, защото голямата ми сестра ни каза да изтеглим тази игра сега аз и брат ми познаваме моята империя Bakery😊
Прекрасна игра Толкова съм впечатлен, но има твърде много добавки
Харесвам тази игра, защото стигате до доставка на храна и получавате поръчки от клиенти и можете да правите много неща, а също така ви благодаря за това, което някога е направил тази игра. Много благодаря.
Определено е добра игра за игра, но получавам много грешки, не мога да отключа последната пекарна, така че проверете за нея, дори когато украсявам торта, показва, че моята пекарна империя не отговаря, моля, дайте заявка до компанията... Защо ?? Така че, момчета, по-добре го оправете...Не мога да играя поради тези проблеми, които трябва и трябва да го поправите или ще изтрия играта и ще кажа и на другите My bakery empire е най-добрата игра, която някога съм играл. Защо тези бъгове идват в играта, отговорете на въпроса ми! Дадох 4 звезди ок
Тази игра е страхотна
Обичам я, лесна е за игра Обичам тази игра, но някои декорации са заключени, които не обичам, моля, отключете я дадох 5 звезди, моля, отключете я
We are a European retail and wholesale bakery making custom and retail cakes, pastries and baked... 1625 Flint rd. Unit 1719, Toronto, ON, Canada M3J 2W8.
MOD-MISTR pro Minecraft PE Nástroje koag
Тази игра е невероятна и удивителна. Недостатъкът е, че отнема малко време на екрана за зареждане. Иначе тази игра е страхотна според мен. Препоръчвам го!😙
Обичам тази игра. Тази игра е много добра.
Това е добра игра, но единственият проблем е, че сте заключили всички декорации. моля, отключете ги 😒🤔😒
Давам му 2 звезди, защото съм много недоволен от играта. Клиентът идва и за декорации, които са заключени. Графиката е много скучна 😒😒😒. приложението отнема много време, за да се отвори. Тоооооооо..... Ядосан😞👿👎👎